AŽURIRANJE – ODRŽAVANJE SAJTOVA

DA LI VAM JE POTREBNO AŽURIRANJE SAJTA

Ažuriranje sajta nije samo promena tekstova, slika, dodavanje novih stranica, videa…. Ažuriranje sajta je i rad na održavanju sigurnosti Vašeg sajta – pravljenje sigurnosnih kopija baze i fajlova, spašavanje sajta – vraćanje u prvobitno stanje posle napada hakera…

Pored rada na sigurnosti tu je i stručnost klijenta da ažurira svoj novi sajt. Iako je administratorski deo jednostavan i izradjen na Srpskom jeziku sa uputstvima, mnogi klijenti jednostavno nemaju potrebno znanje da samostalno ažuriraju svoj sajt. Ko god da Vam izradi sajt morate imati neko osnovno znanje kako bi ga ažurirali. Ako ne znate da smanjite slike pre uploada, formatirate tekst… ne postoji admin deo u kome možete da radite i održavate svoj sajt. Naravno to je normalno, pa ne možemo svi sve znati i nismo svi „rodjeni uz kompjuter“.  Ja moj auto vozim kod mehaničara kada treba da odradim servis I NIJE ME SRAMOTA što ne znam sam da odradim.

 

AŽURIRANJE SAJTA PO POTREBI

Pored mesečnog ažuriranja postoji i ažuriranje po potrebi, ovaj vid održavanja sajta odgovara klijentima koji vrlo retko ažuriraju svoje prezentacije ( manje od jednom u 2 meseca). Iznos koji oni plaćaju određuje se u zavisnosti od obima posla.

 

MESEČNO AŽURIRANJE INTERNET SAJTA

Mesečno ažuriranje internet sajta znači da svaki mesec plaćate unapred dogovorenu sumu za održavanje Vašeg sajta. Na taj način dobijate „svog“ web dizajnera koji će sve poslove na ažuriranju sajta odraditi za Vas. Jednostavno – pošaljete mailom sve što treba da se postavi na sajt, mi materijal pregledamo (ako treba ispravimo), optimizujemo i postavimo na Vaš sajt.

Cene mesečnog ažuriranja su veoma pristupačne i podeljene su u tri paketa koji bi trebali da zadovolje sve naše klijete. Cene možete pogledati ovde.
Pored ovih paketa postoji i mogućnost dogovora, ukoliko vam je potreban češći backup baze ili fajlova, više sati rada na sajtu..