REDIZAJN SAJTA

REDIZAJN SAJTA

Pored izrade novih sajtova nudimo Vam i uslugu redizajna Vašeg postojećeg sajta.

Redizajn sajta je…?

Kada se kaže redizajn sajta prvo što svi pomisle je promena izgleda sajta, u 99% slučajeva klijent koji traži redizajn ne misli samo na promenu izgleda sajta. Ukoliko želite samo promenu izgleda Vašeg sajta znači da ste 100% zadovoljni svim funkcijonalnostima, pozicijom na googlu…

Obično se dešava da klijenti trži redizajn a da pri tome misli na: promenu izgleda sajta, da se sajt prilagodi pregledu na mobilnim telefonima, tabletima… (responsive dizajn), da se doradi SEO optimizacija, optiizuju slike…

 

Šta sve obuhvata redizajn sajta.

Iz dosadasnjeg iskustva pod redizajnom sajta podrazumeva se više stvari koje zavise od Vaših potreba. Moguće je da je Vašem sajtu potrebno samo nekoliko sitnih promena da bi ponovo bio funkcionalan. Ukoliko npr. imate flash meni koji android telefoni ne vide i želite da se odradi moderan CSS meni ili želite da se doradi SEO optimizacija ili …kompletan redizajn sajta – kompletno sređivanje Vašeg sajta i njegovo prilagođavanje najnovijim trendovima i tehnologijama. Na kraju redizajn je rad na Vašem sajtu koji se već nalazi na internetu.

Da li Vam je potreban redizajn sajta?

Odgovorite na pitanja ispod i ukoliko na sve odgovorite sa da NIJE Vam potreban redizajn sajta

– Da li ste zadovoljni dizajnom svog sajta?

– Da li je Vaš sajt resposive – prikazuje se na svim uređajima (mobilni, tablet…) pravilno bez potrebe da zumirate skrolujete…?

– Da li se stranice otvaraju brzo?

– Da li ste zadovoljni SEO optimizacijom – svojiom pozicijom na Googlu?

– Da li samostalno i jednostavno vršite ažuriranja na svom sajtu?

 

Redizajn Sajta Cena

Kako se pod redizajnom sajta podrazumeva mnogo poslova na Vašem sajtu ne možemo Vam dati tačne cene. Cene ispod su ustvari primeri nekih poslova koje smo radili za naše klijente i koliko su oni koštali.

 

Cena redizajna kompletnog sajta – promena izgleda sajta

Cena od 70 do 150€ – izrada novog DIZajna.

Ponekad je jeftinije izraditi novi sajt prilagodjen savremenim tehnologijama, uraditi SEO optimizaciju od početka nego prepravljati postojeći sajt.

 

Cena redizajna – zamene flash elemenata.

Cena od 20 do 50€.

Na starijim sajtovima često možemo videti flash elemente koji su danas (zbog mobilnih uredjaja) neprihvatljivi. Na žalost Android operativni sistem ne podržava flash tako da ako imate npr. meni koji je uradjen u flashu – na telefonima se nece videti, morate uraditi css meni. Ili ako imate slider sa slikama uradjen u flashu ni on se neće videti… Umesto flash slidera sada postoji dosta prelepih JS/CSS slidera koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Dodavanje novih funkcionalnosti – stranica na postojeci sajt.

Cena od 20 – 200 €

Često Vam je potrebna PHP/MySQL galerija slika, stranica sa vestim, katalog… sve to se može postaviti na postojeći sajt uz izradu administratorskog dela u kome bi samostalno menjali slike, dodavali proizvode…